Rehobothschool

Westwalstraat 49 1411 PD Naarden

  • Schoolfoto van Rehobothschool
  • Schoolfoto van Rehobothschool
  • Schoolfoto van Rehobothschool

Leerlingtevredenheid

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Als resultaat komt er een rapportcijfer uit dat de leerlingen geven aan de school. Is het cijfer goed? Dan zit de school volgens de leerlingen op de goede weg. Is het cijfer laag? Dan kan de school onderzoeken wat er beter kan en voor het volgende jaar acties inplannen.

Tevredenheid
8,0
Vergelijkbare scholen
8,1

Bron

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

We voeren iedere vier jaar een enquête (oudertevredenheidsonderzoek)uit. De Stichting en directie willen ouders op deze wijze in staat stellen de school te informeren over hetgeen u als ouder belangrijk, waardevol en plezierig vindt aan onze school én op welke punten in uw visie verbetering plaats zou moeten vinden.Schooljaar 2017-2018 is dit tevredenheidsonderzoek opnieuw gehouden. Ouders waarderen onze school in deze laatste peiling (april 2018) met een 6,8.

Wij ervaren dat als een positieve steun in de rug, maar weten tevens dat we iedere dag opnieuw aan de ontwikkeling van onze school moeten blijven werken.

Tevredenheid
6,8

Terug naar boven