Openbare Basisschool De Kameleon

Langenboomseweg 1 A 5451 JH Mill

  • Met Jeelo werken we door de hele school op een projectmatige manier in heel brede zin aan de verkenning van de wereld.
  • Leerlingen maken kennis met kunst, cultureel erfgoed en media. Ze leren hun eigen creativiteit te gebruiken en te ontwikkelen.
  • Naast tekenen en handvaardigheid, kennen wij de crea-uren waarbij de gebruik maken van de hulp van ouders.
  • De kring is kenmerkend voor onze school. In de kring ontmoeten we elkaar, delen we lief en leed, geven we instructie en presenteren we.
  • Een school waar kinderen, leerkrachten en ouders zich thuis voelen. Welbevinden en betrokkenheid zijn voorwaarden om te komen tot leren.

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

De leerlingtevredenheidspeiling (LTP) werd in 2014 uitgevoerd via het Bureau voor PraktijkGericht Onderzoek. De leerlingen zijn over het algemeen zeer tevreden over de school. Om de vier jaar peilen we de tevredenheid van leerlingen, ouders en leerkrachten.

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

In 2014  heeft een Oudertevredenheidspeiling plaatsgevonden via het Bureau voor PraktijkGericht Onderzoek. Ouders zijn over het algemeen zeer tevreden over de Kameleon en waarderen de school met een 7,9. Zie hieronder (PDF)voor een samenvatting van het onderzoek.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven