Basisschool Klim-op - school met de Bijbel

Boerdamsterweg 12 9991 BN Middelstum

  • Schoolfoto van Basisschool Klim-op - school met de Bijbel
  • Schoolfoto van Basisschool Klim-op - school met de Bijbel
  • Schoolfoto van Basisschool Klim-op - school met de Bijbel
  • Schoolfoto van Basisschool Klim-op - school met de Bijbel
  • Schoolfoto van Basisschool Klim-op - school met de Bijbel

Het team

Toelichting van de school

Ons schoolteam bestaat uit:
9 leerkrachten

2 onderwijsassistenten

1 administratief medewerker

2 schoonmaaksters

1 intern begeleider

1 directeur

We proberen personeelsleden zoveel mogelijk in zijn of haar kracht te zetten. Personeelsleden krijgen uitgebreide ondersteuning, coaching en mogelijkheid tot scholing. Hierdoor beschikken wij als klein team over relatief veel kennis. Denk hierbij aan vakspecifieke kennis over rekenen, taal, sociale veiligheid, cultuur, digitale geletterdheid, onderzoekend leren en meer- en hoogbegaafdheid.

Het opleiden van studenten vinden wij belangrijk. Hierdoor proberen wij als school een steentje bij te dragen aan het maatschappelijke belang van kwalitatief goede leerkrachten en onderwijsondersteunend personeel.

Bovenstaande heeft het uiteindelijke doel dat alle kinderen de kans krijgen om zich optimaal te ontwikkelen. Alle kinderen verdienen dezelfde kansen. 

 

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

We hebben bovenschools een vervangingscoördinator die alle vervanging regelt m.b.t. vaste invallers. In deze tijd van personeelstekort hebben we alle vacatures voor het komende jaar weten te vervullen en beschikken we over een vaste invalpool. Wel merken we dat in perioden van bijv. een griepgolf het lastig is om adequate vervanging te vinden.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Het onderwijs kan op verschillende manieren georganiseerd worden. De school kiest zelf hoe leerlingen worden gegroepeerd en wat de invulling is van de beschikbare onderwijstijd. Soms zijn er op de school extra middelen die helpen bij het organiseren van het onderwijs.

Klasindeling

  • Combinatiegroepen

Hoe wordt de tijd op school besteed?

Leerjaar 1 en 2

Toelichting van de school

 

Leerjaar 3 t/m 8

Toelichting van de school

 

Extra mogelijkheden op deze school

Extra ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

Ieder kind, met of zonder ondersteuningsbehoefte, is welkom op onze school. We maken hier geen onderscheid tussen. Wij hebben verschillende onderwijsmethoden en 2 aparte ruimtes ingericht, waar leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften optimaal ondersteund en uitgedaagd worden in hun ontwikkeling. Dit gebeurt door zowel interne als externe specialisten. 

Toekomstig aanbod aan extra ondersteuning

We willen ons onderwijs blijven verbeteren. Komend jaar willen we graag werken aan de veiligheid, rekenen en spelling. Dit doen we door middel van individuele scholing, teamscholing en doelgericht werken. Daarnaast willen we ons eigen handelen verbeteren door bij elkaar te kijken middels collegiale consultaties.

Welke specialisten bieden extra ondersteuning op deze school?

Kwaliteitszorg en schoolplan

Download het schoolplan

Aanbod voor het jonge kind

Toelichting van de school

Er vindt een warme overdracht plaats met de peuterspeelzaal over de onderwijsbehoeften van de kinderen die bij ons op school komen.  

Terug naar boven