KKC ZIEZO!

Borghaag 25 6228 EX Maastricht

  • Schoolfoto van KKC ZIEZO!
  • Schoolfoto van KKC ZIEZO!
  • Schoolfoto van KKC ZIEZO!
  • Schoolfoto van KKC ZIEZO!
  • Schoolfoto van KKC ZIEZO!

In het kort

Toelichting van de school

Kindcentrum ZIEZO! een wereld van en voor kinderen, veilig, groot en boeiend, met alle kansen om te worden wie je kunt en wil zijn.

Een wereld waarin je gezien wordt en waar je mag zijn wie je bent. De wereld staat niet stil: ze verandert voortdurend en blijft, net als wij allemaal, in beweging. Daarom vinden we bewegen belangrijk. Letterlijk, omdat dit goed is voor je lijf en welbevinden. Binnen ons kindcentrum werken we intensief samen met onze collega's van MIK en ZIEZO! Kinderopvang. Naast onderwijs biedt ZIEZO! dus ook de mogelijkheid voor kinder- én peuteropvang. Alle medewerkers leven en werken samen vanuit één pedagogische visie voor de kinderen van 0-12 jaar. Geen papieren visie, maar een levende visie, die voor onszelf, de kinderen en ouders voelbaar, merkbaar, hoorbaar en zichtbaar is in onze taal, onze werkafspraken en in ons professionele gedrag. In de omgang met kinderen en elkaar en in ons gedrag. We mogen dat vanaf 1 januari 2021 doen in een prachtig gebouw dat ons alle mogelijkheden biedt om onze belangrijkste uitgangspunten (onze kernwaarden) vorm te geven. Die kernwaarden van ZIEZO! zijn tijdens het fusieproces en de vormgeving van ZIEZO! door alle betrokkenen onderzocht, verkend en omarmd. Onze  kernwaarden zijn: BEWEGEN, ZIEN & ZIJN!

Zijn jullie op zoek naar een mooie, inspirerende, veilige en betekenisvolle leeromgeving voor jullie kind? Dan zijn jullie van harte uitgenodigd om ons en ons gebouw te leren kennen. Neem gerust via de mail, het contactformulier op deze website, of telefonisch contact op, dan maken we graag een afspraak. Hebben jullie je beelden al gevormd en vinden jullie ZIEZO! de juiste plek voor je kind?  Dan verwijzen wij jullie naar het kopje 'aanmelden'. We gaan, samen met jullie, goed zorgen voor jullie kind.

Hartelijke groet,

namens alle medewerkers van Kindcentrum ZIEZO! 

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Bewegen
  • Zien
  • Zijn
  • Kindcentrum
  • Kanjerschool

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

De demografische gegevens van de wijken die behoren tot het voedingsgebied van de school laten een lichte groei van het leerlingenpotentieel zien voor de komende jaren.

Na de ingebruikname van ons nieuwe gebouw in 2021 is te verwachten dat het leerlingenaantal zowel van peuters alsook van basisschoolleerlingen gestaag zal groeien. Datzelfde zal gelden voor het aantal kinderen dat gebruik maakt van de buitenschoolse opvang.

  

 
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
284
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven