Basisschool Aloysius

Meester Postlaan 5 3155 BM Maasland

Schoolfoto van Basisschool Aloysius

In het kort

Toelichting van de school

Geachte bezoeker,

Welkom op "Scholen op de Kaart" van KBS Aloysius Maasland. De informatie op deze site is veelal cijfermatig. De informatie via de homepage
https://sites.google.com/aloysiusmaasland.nl/aloysiusschool/menu geeft een nog beter beeld van de school. De driehoek school-ouders-leerling  vinden we belangrijk. Samen met u werken we aan goed onderwijs voor uw kind. Door een kijkje in de school kunt u een nog bredere indruk krijgen. Zie hiervoor de contactgegevens. 

Vriendelijke groet,

Frans Kempke, directeur-bestuurder KBS Aloysius Maasland

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Verbinding
  • Verantwoordelijkheid
  • Inspiratie
  • Respect
  • Solidariteit

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

We hebben te maken met een grote belangstelling voor onze school. We willen de kwaliteit van de school op orde houden en kiezen daarom bewust voor wat past bij onze organisatie en de beschikbare ruimte in onze school. We streven ernaar om vanaf groep 1 nieuwe leerlingen aan te nemen, maar we raden geïnteresseerden vanaf de tweede verjaardag van hun kind, contact met de school op te nemen. Op de website van de school staat hoe dit het beste kan.   
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
247
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven