Rooms Katholieke Basisschool De Lemborgh

Salviusstraat 2 6141 LK Limbricht

  • Het Leescafé is bedoeld om het leesplezier te bevorderen voor alle kinderen van onze school. 
Het aanbod is recent volledig vernieuwd!
  • Taalontwikkeling rondom het boek. We spelen en beleven de inhoud van het boek. In de groepen 1 t/m 6 beelden we op deze manier het boek uit.
  • Bij de kleuters wordt thematisch gewerkt. Rond het thema museum werd een heus museum gebouwd waarbij iedereen van harte welkom was!
  • Doorlopend zijn er allerlei creaties van kinderen te bewonderen in de verschillende hallen. Elke groep presenteert zijn werk op eigenwijze.

Het team

Toelichting van de school

Het schoolteam bestaat uit enthousiaste leerkrachten aangevuld met toekomstige talentvolle collega's (studenten van de Pabo). De dagelijkse leiding wordt verzorgd door de directeur. Samen met de onderwijscoördinator vormt hij het managementteam. Tenslotte worden het managementteam en schoolteam ondersteund door een facilitair/huishoudelijk medewerker.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Bij ziekte of verlof van een leerkracht komt er een vervanger. De school probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van vaste vervangers uit de vervangerspool van Triade. Wanneer er geen invalskracht beschikbaar is, wordt er intern naar een oplossing gezocht. Over het algemeen kan de afwezigheid van een leerkracht opgevangen worden.

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Terug naar boven