GBS Het Christal

De Biezenkamp 286 3831 JA Leusden

Schoolfoto van GBS Het Christal

In het kort

Toelichting van de school

Welkom op de pagina van Het Christal!

Wij zijn een kleinschalige, christelijke basisschool in Leusden waar bijbelgetrouw, eigentijds en doelgericht onderwijs wordt gegeven. Ons onderwijs heeft een duidelijke missie: "Kinderen leren en leven in relatie met Jezus. Ze kunnen hun talenten nu en later betekenisvol inzetten voor God, zichzelf en voor anderen."

Dat we een christelijke school zijn, betekent voor ons ook dat we kinderen willen uitdagen om zich optimaal te ontwikkelen. We geven daarom onderwijs van hoge kwaliteit, met aandacht voor ieder kind. Dat laten we u graag zien: op deze website, maar ook graag in de praktijk. Neem dus gerust contact op voor een afspraak!

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Op onze school zitten ruim 120 leerlingen. Hierdoor kunnen we kleinschalig onderwijs te geven, met aandacht voor ieder kind. We zijn er trots op dat steeds meer ouders dit zien en voor onze school kiezen. 

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
147
Landelijk gemiddelde
213

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Toelichting van de school

Onze school heeft traditionele schooltijden. Tussen de middag kunnen de kinderen thuis eten of overblijven op school. Kinderen die op school blijven, maken gebruik van de TSO (tussenschoolse opvang). Alle ouders die kinderen laten overblijven, draaien mee in het overblijfrooster. Daarnaast betaalt u per gezin een bijdrage voor de TSO coach en materialen.

Op dinsdagmiddag en donderdagmiddag is er buitenschoolse opvang van stichting KOALAH. We werken goed met hen samen en stemmen af wat we doen, zodat er een doorgaande lijn ontstaat en kinderen zich extra goed kunnen ontwikkelen.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven