cbs Van Panhuys

de Knip 1 C 9351 XZ Leek

  • In de Violier worden de scholen cbs Van Panhuys en obs de Hasselbraam en SKSG de Vlindertuin gehuisvest
  • Schoolfoto van cbs Van Panhuys
  • Wij beschikken over een inpandige sporthal
  • Schoolfoto van cbs Van Panhuys
  • Schoolfoto van cbs Van Panhuys

Het team

Toelichting van de school

Schoolteam

Het team bestaat uit 21 leerkrachten, een zorgspecialist (IB-er), een vakleerkracht gym, conciërge, administratief medewerker en een directeur. Ieder jaar kunnen we rekenen op twee collega’s die met pensioen zijn en graag kinderen in kleine groepjes helpen. Ook krijgen we ieder jaar veel extra handen in de groepen van stagiaires en externe ondersteuners. Wij zijn Opleidingsschool en bieden vanuit die optiek veel ruimte aan toekomstige collega’s. Het personeel schoolt zich op intrinsieke keuzes en vanuit de gestelde schooldoelen. We hebben een lerend team.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

In het geval van verlof van de vaste leerkracht, wordt er vervanging geregeld door een invaller uit de invalpool te laten komen. Het komt ook voor dat een andere leerkracht van de school invalt voor de betreffende groep. Indien er geen invaller beschikbaar is, gebruikt de school een stappenplan welke doorlopen wordt vóórdat de kinderen naar huis worden gestuurd. Het doel hiervan is, om ze toch zo goed mogelijk onderwijs te kunnen bieden.

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Het onderwijs kan op verschillende manieren georganiseerd worden. De school kiest zelf hoe leerlingen worden gegroepeerd en wat de invulling is van de beschikbare onderwijstijd. Soms zijn er op de school extra middelen die helpen bij het organiseren van het onderwijs.

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen
  • Combinatiegroepen

Terug naar boven