cbs Van Panhuys

de Knip 1 C 9351 XZ Leek

  • In gebouw de Violier is onze school cbs Van Panhuys samen met obs de Hasselbraam en SKSG de Vlindertuin gehuisvest.
  • Een plek om samen te werken, te spelen en te leren.
  • Wij beschikken over een inpandige sporthal
  • De leerpleinen zijn plekken waar je in kleine groepen kunt leren en werken. Na schooltijd zijn ze in gebruik door de sksg.
  • Samen met de ouders van hebben we de schoolbibliotheek ingericht. Kinderen kunnen dagelijks hun boek ruilen. Lezen is een feest!

In het kort

Toelichting van de school

Wij zijn de christelijke basisschool in de nieuwe wijk Oostindie in Leek. We geloven dat ieder uniek mens met de eigen talenten er mag zijn. We helpen je graag om erachter te komen waar je goed in bent. Naast de basisvaardigheden besteden we tijd en aandacht aan de brede ontwikkeling. Op zoek naar jouw verhaal en jouw talenten!

Onze school met prachtige kinderen, een gepassioneerd team en betrokken ouders. Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom! Een afspraak maken via de mail of telefoon kan altijd. 

Een hartelijke groet van

het team van cbs Van Panhuys

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • verbinding
  • lev en lef
  • Op zoek naar jouw verhaal ....
  • .... en jouw talenten
  • verwondering

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Onze school is een groeischool in de nieuwbouwwijk Oostindie. Op teldatum 1 februari 2022 zijn er 286 kinderen ingeschreven. We verwachten de komende jaren een stabiele periode qua leerlingaantal.

Sinds mei 2020 zijn wij gevestigd in het prachtige schoolgebouw met de naam 'Violier'. Het gebouw delen we met onze collega's van obs 'De Hasselbraam' en S.K.S.G. De Vlindertuin (kinderopvang).  

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
272
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Sociale veiligheid op deze school

Goed leren kan alleen als een kind zich veilig voelt op school, als het zichzelf kan zijn. Scholen hebben daarom regels, plannen en programma’s om het gevoel van veiligheid te vergroten. Zo wordt de veiligheid van een leerling, een klas of de hele school in de gaten gehouden. Wat de school doet en hoe de omgeving en ouders hierbij worden betrokken, dat kan alleen de school je vertellen.

Terug naar boven