obs De Nijenoert

Nijenoertweg 38 B 9351 HT Leek

  • Schoolfoto van obs De Nijenoert
  • Schoolfoto van obs De Nijenoert
  • Schoolfoto van obs De Nijenoert
  • Schoolfoto van obs De Nijenoert

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Als een leerkracht door ziekte of wegens omstandigheden niet aanwezig is wordt in eerste instantie een beroep gedaan op ambulante leerkrachten van onze eigen school. Indien dat niet mogelijk is dan wordt gekeken of er een invaller in de flexpool van Quadraten beschikbaar is. 

In zeer incidentele omstandigheden kan het zijn dat wij ouders moeten vragen hun kind(eren) thuis op te vangen. Indien deze situatie zich voordoet krijgt u hiervan een spoedbericht via Social Schools. Ongeacht uw meldingsinstellingen krijgt u hier bericht van.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Extra ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

In ons schoolondersteuningsprofiel (SOP) is beschreven in hoeverre onze school kan voldoen aan de onderwijsbehoeften van leerlingen. 

Op basis van het profiel kan uitgelegd worden wat de school wel of niet voor hun kind kan betekenen. Als ouders hun kind aanmelden bij de Nijenoert gebruiken we het SOP als basis voor de afweging of onze school de onderwijsondersteuning kan bieden waaraan het kind behoefte heeft.

Toekomstig aanbod aan extra ondersteuning

De inzet gelden passend onderwijs worden jaarlijks tegen het licht gehouden. De leerlingen met een ondersteuningsbehoefte willen we zoveel mogelijk in de groepen kunnen bedienen. Extra ondersteuning zal middels een leerling gebonden zorgarrangement moeten worden bekostigd.

Onze onderwijsassistent of een externe specialist voert deze extra ondersteuning onder begeleiding van de intern-begeleider uit.

  

Welke specialisten bieden extra ondersteuning op deze school?

Kwaliteitszorg en schoolplan

Aanbod voor het jonge kind

Het is mogelijk dat de school extra aanbod organiseert voor het jonge kind. Die extra aandacht is bijvoorbeeld beschikbaar in samenwerking met de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf of in de groepen 1 en 2 van de basisschool. Het doel is om te zorgen voor een goede start op de basisschool.

Terug naar boven