OBS Harlekijn

Strijthagerweg 10 6372 AC Landgraaf

  • Schoolfoto van OBS Harlekijn
  • Schoolfoto van OBS Harlekijn
  • Schoolfoto van OBS Harlekijn
  • Schoolfoto van OBS Harlekijn

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

Twee keer per jaar vullen alle leerlingen van groep 6 t/m 8 een vragenlijst in vanuit KanVas. De gehanteerde vragenlijst is volledig afgestemd op het toezichtkader van de Inspectie van het Onderwijs.
Wij richten ons uiteraard op mogelijke verbeterpunten maar proberen tegelijkertijd sterk te blijven in wat wij al goed doen volgens de lln.
In geen enkele groep komt een zorgsignaal naar voren. Het schoolgemiddelde is in te zien in de bijlage hieronder. 

In december 2018 lieten wij ouders aangeven wat zij onderscheidend aan onze school vonden. De top-3 van meest gemaakte opmerkingen was: Het open contact met ouders; zicht op kwaliteiten van individuele leerlingen; de gezellige huiselijke sfeer.

Ook de leerlingen van de groepen 3 t/m 8 werden bevraagd. Hun top-3: De keuzevrijheid in de pauzes; de aardige meesters en juffen; de goede omgang met elkaar.

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

In april 2023 hebben we een vragenlijst oudertevredenheid uitgezet. Het responspercentage van 23% lijkt erg laag, maar dit is te verklaren. Alle ouders/verzorgers waarvan het mailadres bekend was in ons administratiesysteem, hebben een uitnodiging ontvangen. 
De vragenlijst is door 117 ouders/verzorgers ingevuld, waardoor er toch een goed beeld ontstaat. 

Onze school krijgt een mooie 7,8 als eindcijfer. Op veel onderdelen scoren we goed (op 42 van de 47 vragen) en er komen 5 aandachtspunten naar voren. Deze zullen we als team oppakken in het schooljaar 2023-2024. 

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven