Julianabasisschool

Hinkelingestraat 10 4413 AG Krabbendijke

  • Schoolfoto van Julianabasisschool
  • Schoolfoto van Julianabasisschool
  • Schoolfoto van Julianabasisschool
  • Schoolfoto van Julianabasisschool

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Bij verlof wordt vervanging geregeld vanuit de Vervangingspool van Colon. Hiermee kan in 95% van de gevallen in vervanging worden voorzien. In uiterste gevallen gaat een onderwijsassistente voor de klas. Een klas naar huis sturen is gelukkig de laatste jaren niet nodig geweest.

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Toelichting van de school

Combinatiegroepen ontstaan doordat er gemiddeld anderhalve klas per leeftijdsgroep is. Het werken met zowel enkele groepen als combinatiegroepen geeft ons de mogelijkheid om te kunnen differentiëren wat betreft zelfstandigheid van de leerlingen. De ene leerling kan immers beter zelfstandig werken dan de andere leerling.

Voor gym is er een vaste vakleerkracht. Dit heeft te maken met het ontbreken van een gymbevoegdheid van veel van onze leerkrachten. Het in huis hebben van een vaste gymleerkracht heeft als voordeel dat deze hiervoor speciaal opgeleid is en gymlessen dus van hoge kwaliteit zijn.

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen
  • Combinatiegroepen

Terug naar boven