OBS Villa Nova

Bouwkamp 4 8266 KL Kampen

Schoolfoto van OBS Villa Nova

Het team

Toelichting van de school

Op Villa Nova werkt een enthousiast, gedreven en nieuwsgierig team. Het is een mix van leerkrachten en mensen die ondersteunend zijn om zo goed mogelijk onderwijs te realiseren. We werken met 5 huiskamers.

Naast de leerkrachten werken er ook mensen die het onderwijs ondersteunen. Zo werken er op Villa Nova een onderwijsassistent, een onderwijsspecialist, een Intern Begeleider en een directeur. 

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Indien een leerkracht onverhoopt ziek wordt, of als een leerkracht verlof opneemt, zullen wij in de eerste plaats altijd zoeken naar een vervangende leerkracht voor de groep. Doordat er weinig invalkrachten zijn, onderzoeken we eerst de mogelijkheden in ons eigen team. We kijken of het lukt om een leerkracht in te zetten die vrij is, of juist iemand die deze dag specifieke taken buiten de groep heeft. Daarnaast kunnen we gebruik maken van de invalpool van ExcellentFlex.

Mochten deze acties niks opleveren, dan is er dus geen leerkracht voor de groep. We onderzoeken dan de mogelijkheden om groepen samen te voegen of om leerlingen te verdelen over andere groepen. Indien dit niet mogelijk is, of niet wenselijk (in het geval van kleuters), vragen wij de ouders om hun kind thuis te houden. Ouders kunnen dan gebruik maken van de noodopvang indien zij zelf hun kind niet kunnen opvangen. 

De leerkracht van de groep zorgt voor een duidelijke overdracht en een onderwijsplanning. 

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Terug naar boven