De Ark

Aalbersestraat 2 3404 JS IJsselstein

  • Schoolfoto van De Ark
  • buitenspelen op het Lange Land
  • Schoolfoto van De Ark
  • Schoolfoto van De Ark

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

In het rapport staan de resultaten beschreven van de Tevredenheidspeiling Leerlingen 2022-2023 van De Ark. De gebruikte vragenlijst is afkomstig van het kwaliteitszorgsysteem WMK (Werken met Kwaliteit). De WMK is volledig afgestemd op het toezichtkader van de Inspectie van Onderwijs.

De vragenlijst bestaat uit 22 vragen: 4 vragen algemeen, 8 vragen over pedagogisch handelen en sociale veiligheid, 9 vragen over didactisch handelen en extra ondersteuning en als laatste vraag een eindcijfer. De Ark scoort als school een 3,30 (scores tussen 1 en 4). Daarmee scoort de school ruim voldoende.

Onze leerlingen geven de school als eindcijfer een 8,2. 

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

In het rapport staan de resultaten beschreven van de Tevredenheidspeiling Ouders 2022-2023 van De Ark. De gebruikte vragenlijst is afkomstig van het kwaliteitszorgsysteem WMK (Werken met Kwaliteit). De WMK is volledig afgestemd op het toezichtkader van de Inspectie van Onderwijs.

De vragenlijst bestaat uit 22 vragen: 6 vragen algemeen, 4 vragen over samenwerking en communicatie, 5 vragen over pedagogisch handelen en sociale veiligheid, 5 vragen over didactisch handelen en extra ondersteuning en als laatste vraag een eindcijfer. De Ark scoort als school een 3,02 (scores tussen 1 en 4). Daarmee scoort de school voldoende.

Onze ouders geven de school als eindcijfer een 7,4. 

N.B. De respons op de Vragenlijst was 20%: 137 van de 692 respondenten heeft de Vragenlijst ingevuld. Het responspercentage is laag; de Vragenlijst werd door weinig respondenten ingevuld. Daardoor moet er voorzichtig met de conclusies worden omgegegaan.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven