Openbare Basisschool Ridderspoor

Horigenland 50 3994 TK Houten

  • Een groot aanbod van buitenspelmateriaal naast een zandbak en schommel; van tennis en hockey tot touwtrekken en muziek op het buitenpodium.
  • Wij bieden 2x p/w gymles en spelen minstens 45 min per dag buiten. Ridderspoor heeft een vakleerkracht muziek en een sterk cultureel aanbod
  • Alle leerlingen doen mee (niet alleen de leerling die de vinger opsteekt) dankzij wisbordjes en EDI (expliciete directe instructie)
  • We doen het samen; kinderen, ouders en leerkrachten werken samen aan een geweldige basisschoolperiode!
  • Voor ieder kind vinden wij een plekje op Ridderspoor. Samenwerkplekken, stilteruimte of lekker in de klas; dat wat bij jou past

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Wij meten iedere twee jaar de leerlingtevredeneid en de oudertevredenheid. Deze informatie is essentieel voor de kwaliteitsontwikkeling van de school. Als we op bepaalde punten meer willen weten, organiseren we leerlingarena's en ouderarena's.

Wilt u hier meer over weten dan staan wij u graag te woord!

Tevredenheid
8,0
Vergelijkbare scholen
8,2

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

De tevredenheidsenquête zien we als feedback waarmee we onze doelen kunnen bepalen om het onderwijs verder te verbeteren. We vieren de resultaten waar we trots op zijn en leggen de lat hoog voor de punten die verbetering verdienen!



Tevredenheid
7,4
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven