Prot. Christelijke basisschool De Zonnewijzer

Zonnehout 1 3991 MV Houten

  • Samen spelen is nòg meer leren.
  • Schoolfoto van Prot. Christelijke basisschool De Zonnewijzer
  • Schoolfoto van Prot. Christelijke basisschool De Zonnewijzer
  • Bij Leren zichtbaar maken ligt de nadruk op het leren van onze leerlingen. Je meet als leerkracht jouw impact op dit leren van leerlingen.

In het kort

Toelichting van de school

Met trots presenteren wij onze school. Wij willen graag bijdragen aan het geluk en de ontwikkeling van uw kind. Hiervoor staat een geweldig team van gemotiveerde leerkrachten, ouders en andere specialisten voor u klaar. De Zonnewijzer is een Christelijke basisschool waar veel aandacht wordt besteed aan waarden en normen.

De Zonnewijzer vertegenwoordigt een veelkleurige school, waarin de veelkleurigheid aan kwaliteiten van al onze kinderen goed tot hun recht kan komen. Elk kind is uniek in zijn bestaan en ontwikkeling! Ook de situatie van elke dag vraagt weer een breed palet aan verschillende vormen van begeleiding. Het is ons streven om op het goede moment het juiste te doen, vooral in de ogen van de leerling.Ons onderwijs is gebouwd op het Leren Zichtbaar Maken vanuit het BAS concept, hierover kunt u meer lezen op deze website. Ook geven we Engelse les in alle groepen van onze school, waarbij het plezier in het leren spreken voorop staat. Het samenwerken en het samen werken is gericht op de nabije toekomst, het voortgezet onderwijs, maar ook op de toekomst die niemand kent, maar waar we de kinderen wel op willen voorbereiden. Dit alles doen we samen met de ouders en verzorgers.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
335
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven