PC Basisschool Het Kompas

De Huesmolen 61 1625 HZ Hoorn

Schoolfoto van PC Basisschool Het Kompas

In het kort

Toelichting van de school

“Koers op krachtig leren”   Kinderen en leerkrachten kunnen zich bij ons op school ontwikkelen door te schitteren met hun talenten. Jezelf leren kennen met je eigen talenten en dan doen waar je goed in bent helpt om je voor te bereiden op de toekomst. Want als je weet wat je kunt, kun je doen wat je wilt!   Sfeer proeven? Neem contact met ons op en we leiden u graag rond in onze school.   Huesmolen 61, 1625HZ Hoorn Telefoon: (0229) 230076 Directeur: Jaap Muurling directie.hetkompas@stichtingpenta.nl   www.pcbshetkompas.nl  

Dit SchoolVenster biedt u inzicht in de resultaten van Het Kompas. De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie en de school. Waar nodig geeft de school een toelichting bij de cijfers en feiten. Zo biedt dit SchoolVenster u betrouwbare en genuanceerde informatie over de schoolprestaties.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Het aantal leerlingen neemt toe.
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
258
Landelijk gemiddelde
215

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven