basisschool 't Prisma

Nieuwe Wetering 251 3194 TB Hoogvliet Rotterdam

  • groepen 1 t/m 4
  • groepen 5 t/m 8

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

In 2024 heeft onze school deelgenomen aan de leerling tevredenheidspeiling van Vensters. De enquête geeft een duidelijk beeld van de tevredenheid van onze leerlingen over onze school. Onze school scoort met een gemiddelde van 8,0 op algemene tevredenheid boven het gemiddelde. De waardering van de leerlingen voor onze school is daarmee 'goed', waar we heel tevreden mee zijn en hard aan gewerkt hebben.

Welzijn en welbevinden van onze leerlingen vinden wij belangrijk.

De lessen op school en de uitleg van de leerkrachten werden nog hoger gewaardeerd door de leerlingen. Daar zijn we trots op!

Tevredenheid
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

De ouders van Tussenwater hebben de school gewaardeerd met een 7,7. Wij zijn hier heel blij mee, want hier spreekt veel waardering uit. Uit de peiling blijkt dat onze kinderen met veel plezier naar school komen en zich veilig voelen. Het team krijgt een hoge waardering wat betreft de vakbekwaamheid. We zijn heel tevreden over een 8 op schoolklimaat. We werken hard aan een positief schoolklimaat en zijn tevreden dat dit herkend wordt.



Tevredenheid
7,7

Terug naar boven