De Weidebloem

Schweitzerstraat 21 7909 AV Hoogeveen

  • Schoolfoto van De Weidebloem
  • Schoolfoto van De Weidebloem
  • Schoolfoto van De Weidebloem
  • Schoolfoto van De Weidebloem

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Vakleerkrachten op deze school

Er zijn geen vakleerkrachten aanwezig op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Het kan voorkomen dat één van de leerkrachten ziek is of verlof heeft. Voor de betreffende leerkracht zoeken we dan vervanging. Wij zijn als school (en als PricoH) aangesloten bij de VIP-invalpool (VIP= Veelzijdig Inzetbare Poolers). Samen met andere schoolbesturen in de regio Zuid-West Drenthe, Overijssel en Noord-Gelderland zijn wij een samenwerking gestart om de invalproblematiek aan te pakken. We bundelen onze krachten om te zorgen dat we bij afwezigheid van de groepsleerkracht kunnen zorgen voor continuïteit en kwaliteit in de klas van uw zoon/dochter. Door samen te werken met meerdere schoolbesturen kunnen we zo goed mogelijk voorzien in een professioneel vervangingsteam. In tijden met veel afwezigheid maken we daarnaast ook gebruik van invallers via SLIM, onderwijsbemiddeling.

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Het onderwijs kan op verschillende manieren georganiseerd worden. De school kiest zelf hoe leerlingen worden gegroepeerd en wat de invulling is van de beschikbare onderwijstijd. Soms zijn er op de school extra middelen die helpen bij het organiseren van het onderwijs.

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen
  • Combinatiegroepen

Terug naar boven