Christelijke Basisschool Vesterhavet

Skagerrak 170 2133 DW Hoofddorp

Schoolfoto van Christelijke Basisschool Vesterhavet

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

In januari 2023 hebben de leerlingen deelgenomen aan de leerlingtevredenheidspeiling. Deze peiling geeft ons informatie over hoe de leerlingen de school ervaren. De resultaten van deze peiling beschouwen we met het team. De genoemde plus- en verbeterpunten nemen wij, waar wenselijk en mogelijk, mee in ons jaarplan. Zodat we waar we trots op zijn, kunnen behouden en versterken en de aandachtspunten kunnen verbeteren.
De leerlingen geven de school een 8.0. Een mooi resultaat voor onze school!

Tevredenheid
8,2
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

In januari 2023 hebben de ouders deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. 
Deze peiling geeft ons informatie over hoe de ouders de school ervaren. De resultaten van deze peiling beschouwen we met het team. De genoemde plus- en verbeterpunten nemen wij, waar wenselijk en mogelijk, mee in ons jaarplan. Zodat we waar we trots op zijn, kunnen behouden en versterken en de aandachtspunten kunnen verbeteren. De ouders geven de school een 8.3. Een mooi resultaat voor onze school!
Tevredenheid
8,3
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven