WSKO BS 't Startblok

Veilingweg 1 A 2675 BR Honselersdijk

  • Entree
  • Bouwen
  • Foto van de dag
  • Spin
  • Buiten spelen

In het kort

Toelichting van de school

Welkom op WSKO basisschool 't Startblok; een wereld(school) van verschil.

Via deze website willen wij u informeren over onze school, ons onderwijsconcept en waar we elke dag hard aan werken. Bent u geïnteresseerd om ook echt eens binnen te stappen, dan nodigen we u van harte uit om een kennismakingsgesprek te plannen. We laten u dan graag zien hoe we werken aan de toekomst van uw kind(eren).

Vriendelijke groet,

Team BS 't Startblok

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Boeien
  • Groeien
  • Bloeien

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Op onze school wordt uw kind gezien en gewaardeerd om wie het is. We gaan niet om met verschillen, maar uit van verschillen! Iedereen is anders, met andere kwaliteiten. Om recht te doen aan alle verschillende manieren van leren, wordt er op onze school steeds meer groep doorbroken gewerkt. Niet één juf, of één meester draagt de verantwoordelijkheid over het onderwijs aan uw kind, maar ons hele team. Met en van elkaar leren is daarom een groot goed 't Startblok!
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
266
Landelijk gemiddelde
213

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Toelichting van de school

In de jaarplanning houden we er rekening mee dat de kinderen op onze school meer onderwijstijd krijgen dan minimaal en wettelijk is voorgeschreven. Door voldoende marge in te bouwen, zijn we er zeker van dat de kinderen in de acht jaar dat ze op onze school zitten voldoende onderwijstijd krijgen.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Sociale veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Om je te kunnen groeien en bloeien heb je een veilige omgeving nodig; zowel fysiek als mentaal. We doen er op school alles aan om alle kinderen zich thuis te laten voelen. De school is een wereld op zich met daarin allerlei facetten die zich in de 'grote mensen wereld' ook voordoen. We willen de kinderen voorbereiden op die toekomst en hen handvatten meegeven, waar ze nu en later wat aan hebben om langdurige, betrouwbare en respectvolle verbindingen aan te gaan met anderen.

Terug naar boven