Kindcentrum De Wijde Blik

Augustinushof 59 1216 LD Hilversum

  • Schoolfoto van Kindcentrum De Wijde Blik
  • Schoolfoto van Kindcentrum De Wijde Blik

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

Onze kinderen van de bovenbouw (groep 5 t/m 8) hebben de leerlingtevredenheidspeiling ingevuld. Onze school krijgt als gemiddeld eindcijfer een 8,3 en daarmee scoren wij een GOED!!

De kinderen geven aan enorm tevreden te zijn over onze school. Onze kinderen zijn erg te spreken over o.a. de kwaliteit van de school/de leerkrachten, gezelligheid op school, het pedagogisch- en didactisch handelen op school en de extra ondersteuning die ze krijgen. 

Onze missie op school is: "Leren doe je samen! Wij vertalen plezier op school naar samen spelen, samen werken en samen leren.". Wij zijn dan ook enorm trots dat de kinderen in grote getale aangeven dat ze met veel plezier naar school komen en het naar hun zin hebben op school.

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

In de maand mei was er de mogelijkheid om de oudertevredenheidspeiling in te vullen. De respons op de vragenlijst was 27% (39 ouders). Dit is een ietwat lage opkomst, waardoor de oudertevredenheidspeiling niet helemaal representatief is.

Onze school krijgt als gemiddeld eindcijfer een 8,2 en daarmee scoren wij een GOED!! Onze ouders geven aan enorm tevreden te zijn over onze school. Onze ouders zijn erg te spreken over o.a. de kwaliteit van de school, de leerkrachten, gezelligheid op school, het pedagogisch- en didactisch handelen op school en de extra ondersteuning die de kinderen op onze school krijgen.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven