Openbare Basisschool Elckerlyc

Van Hogendorplaan 1 A 1215 EG Hilversum

  • Schoolfoto van Openbare Basisschool Elckerlyc
  • Schoolfoto van Openbare Basisschool Elckerlyc
  • Schoolfoto van Openbare Basisschool Elckerlyc
  • Schoolfoto van Openbare Basisschool Elckerlyc

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Obs Elckerlyc neemt jaarlijks een vragenlijst af om de sociale veiligheid op de school te onderzoeken. Deze vragenlijst wordt afgenomen bij de leerlingen van de groepen 6, 7 en 8. Zij hebben de school op een aantal factoren gescoord.
De leerlingen op Obs Elckerlyc voelen zich veilig en zijn tevreden over de school. De tevredenheid wordt door de leerlingen gescoord met een gemiddeld cijfer van 8,0. De veiligheid in de school wordt gescoord met een gemiddeld cijfer van 8,5. 

Op school is een sociaal veiligheidsplan aanwezig waarin we hebben gekeken naar alle aspecten die van belang zijn voor de sociale veiligheid in de school. Als school vinden wij het belangrijk om zorg te dragen voor een veilig leef- en leerklimaat voor alle betrokkenen bij de school. In het sociaal veiligheidsplan zijn tevens zaken als schoolregels, protocollen en gedragscodes opgenomen. Het sociaal veiligheidsplan wordt jaarlijks herzien. 

Tevredenheid
7,8
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Daar slechts een klein deel van de ouders de enquete heeft ingevuld, Geeft de uitslag geen reeel beeld.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven