Bron: <b>DUO</b><br />Vergelijkbare scholen: <b>alle basisscholen</b><br /> <a href="https://encyclopedie.vensters.nl/indicator_po/00b49709-bc09-4503-9945-fe4292ce5dd7" class="button button-link" target="_blank"><i class="fas fa-external-link-square-alt"></i> Achtergrondinformatie</a>">Bron
Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.
Formatie
Groep A: juf Sonja en juf Liesbeth
Groep B: juf Carla
Groep C: juf Bonnie en juf Ellis
Groep D: juf Ingrid en juf Ellis
Groep E: juf Charlene en juf Merel
Groep 3A: juf Neomi en juf Fleur
Groep 3B: juf Merel, juf Maja en juf Maike
Groep 4A: juf Fenna, juf Kelly, juf Sandra en juf Annemieke
Groep 4B: juf Lennie en juf Monique
Groep 5A: juf Paulien en juf Neomi
Groep 5B: juf Marina en juf Saskia
Groep 6A: juf Saskia, meester Stefan en juf Paulien
Groep 6B: juf Mariette en meester Stefan
Groep 7A: juf Chantalle, juf Kelly en juf Chantal
Groep 7B:juf Brenda, juf Maud, juf Kelly en meester Martijn
Groep 8A: juf Sabine en juf Esther
Groep 8B: juf Leonié en juf EstherExtra leerkrachten:
meester Stefano
Interne begeleiders:
Juf Brenda & juf Chantal
Leerkrachtondersteuner:
Juf Sandra, juf MaudOnderwijsassistenten:
juf Ingrid, juf Gerry, juf Patty
Zorgassistent:
Juf Kim
RT-ers en HB-er:
Juf Gerry
Administratief Medewerker:
Juf Martine
ICT-er:
Meester Sjoerd
Conciërge:
Meester Dave
De planvorming omtrent sociale veiligheid bij ons op school komt voort uit het veiligheidsplan van Sophia Scholen. In dit veiligheidsplan is duidelijk omschreven welk sociaal veiligheidsbeleid geldt binnen de stichting waar wij onderdeel van uitmaken. wat voor Sophia Scholen het beleid is met betrekking tot de sociale veiligheid. Onderscheid wordt gemaakt tussen de fysieke en sociale veiligheid. Beleid op het terrein van agressie en seksuele intimidatie maakt hiervan onderdeel uit.
Het doel van sociale veiligheid is om een zo veilig mogelijke leer- en werkomgeving te creëren voor leerlingen, professionals en ouders/verzorgers. Een leef- en leerklimaat waarin ons personeel en onze leerlingen zich veilig voelen en zich positief verbonden voelen met de school. We proberen hierdoor alle vormen van agressie, geweld, seksuele intimidatie, discriminatie en pesten in of binnen de directe omgeving van de school te voorkomen en daar waar zich incidenten voordoen adequate maatregelen te treffen om verdere escalatie te voorkomen.
Anti-pestcoördinator
Een antipestcoördinator zorgt ervoor dat leerlingen en ouders weten wie het aanspreekpunt is bij pesten op school is en wie het anti-pestbeleid coördineert. Ook zorgt de Anti-pestcoördinator ervoor dat leerkrachten weten hoe ze moeten handelen bij pesten.
Aandachtsfunctionaris
Leerkrachten kunnen bij een vermoeden van kindermishandeling of huiselijk geweld de aandachtsfunctionaris inschakelen voor advies.