CBS Herwijnen

Achterweg 35 4171 BA Herwijnen

  • Schoolfoto van CBS Herwijnen
  • Schoolfoto van CBS Herwijnen
  • Schoolfoto van CBS Herwijnen
  • Schoolfoto van CBS Herwijnen
  • Schoolfoto van CBS Herwijnen

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

Eens in de twee jaar houden we binnen onze stichting LOGOS een tevredenheidspeiling. Ouders en kinderen vullen hiervoor de vragenlijsten van DUO in.

De peiling van oktober/november 2021 bevestigt dat de kinderen het erg naar hun zin hebben op CBS Herwijnen en vrijwel unaniem (99%) heel positief zijn over

  • hun leerkracht,
  • de voorzieningen en
  • het onderwijs.

Ook op de punten sociale veiligheid, gepersonaliseerd leren en praktische vaardigheden waarderen de kinderen ons als school bovengemiddeld positief. 

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Eenmaal per twee jaar houden we binnen onze stichting LOGOS een tevredenheidspeiling. Ouders en kinderen vullen hiervoor de vragenlijsten van DUO in. Bijna de helft van de ouders heeft de peiling van oktober/november 2021 ingevuld. 

Deze ouders onze school geven met 98% een bovengemiddeld hoge waardering op ‘algehele tevredenheid’. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee! 
Opvallend zijn de hoge positieve scores op alle onderdelen. Vergeleken met andere scholen in Nederland liggen ze allemaal ruim boven het gemiddelde. 

Loyaliteitsscore
We vinden het fijn dat bijna de helft van deze ouders hun positieve ervaringen en waardering ook deelt met anderen. Dat gebeurt meer dan op andere scholen in het land. (zie loyaliteitscijfer op de factsheet.)

Maatwerk versterken
De onderzoeksuitkomst voor gepersonaliseerd leren bevestigt ons in ons doel om het maatwerk in onderwijs verder te versterken. Daarnaast willen we de communicatie hierover naar de ouders nog verder versterken. Dat zullen we doen door op onderdelen meer uitleg te geven over onze aanpak.


Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven