OBS De Lindt

Sprengersstraat 1 5708 EV Helmond

Schoolfoto van OBS De Lindt

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

De Lindt verbindt.

Wie zijn nu de beste ambassadeurs voor ons onderwijs..... Inderdaad: de leerlingen zelf!

We zijn dan ook enorm trots op ons gemiddelde cijfer! Net als bij de ouders, scoren onze leerkrachten ook hoog bij de leerlingen. Ze zijn aardig, leggen goed uit en luisteren goed. Daarbij voelen de leerlingen zich veilig bij ons op school, want ook dat scoort enorm hoog! Samen staan we voor goed onderwijs!

De leerlingen geven aan dat ze minder tevreden zijn over het lezen. Ook de waardering voor rekenen is minder positief. Om dit te verbeteren zijn we ons op dit moment nog meer aan het bekwamen in "Snappet". Ons digitale hulpmiddel om leerstof nog meer op niveau aan te kunnen bieden. Daarbij kan ons schoolplein best aantrekkelijker volgens de leerlingen. Trots kunnen we dan ook zeggen dat ons vernieuwde plein komend schooljaar officieel geopend gaat worden

Samen met de kinderraad blijven we alle ontwikkelingen volgen en de spreekwoordelijke vinger aan de pols houden.

Tevredenheid
8,1
Vergelijkbare scholen
8,1

Bron

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

De Lindt verbindt.

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze educatieve partners over hetgeen zij belangrijk en plezierig vinden aan onze school, maar zeker ook op welke punten verbetering plaats zou moeten vinden.

We zijn dan ook trots op de gemiddelde score die ouders aan onze school toekennen. Ook scoren we o.a. hoog op: De inzet en het enthousiasme van de leerkrachten, de mate waarin zij luisteren naar ouders, de aandacht voor waarden & normen en de deskundigheid van de leerkrachten. Samen staan we voor goed onderwijs!

Als belangrijkste feedback hebben we ontvangen dat de speelmogelijkheden en de veiligheid van het plein verbeterd kunnen worden. Trots kunnen we dan ook zeggen dat ons vernieuwde plein komend schooljaar officieel geopend gaat worden. Daarnaast geven ze aan dat de informatievoorziening over de school beter kan. Met onze nieuwe website en ingebruikname van "het ouderportaal" zetten we ook daar een grote stap in de juiste richting. 

Nieuwsgierig? https://www.lindt.nl/

Tevredenheid
7,5
Vergelijkbare scholen
7,7

Terug naar boven