School voor Speciaal Basisonderwijs Op de tump

Panheelderweg 29 6097 AH Heel

Schoolfoto van School voor Speciaal Basisonderwijs Op de tump

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Leerkrachten hebben vakantieverlof in de schoolvakanties. Als een leerkracht recht heeft op verlof i.v.m. bijvoorbeeld een huwelijk, uitvaart of als een leerkracht ziek is, dan wordt dit in eerste instantie opgevangen door de flexpooler die aan onze school gekoppeld is. Indien deze flexpooler al ingezet is, wordt er een beroep gedaan op een vervanger uit de bovenschoolse pool van Spolt. Momenteel is er sprake van een grote krapte op de arbeidsmarkt waardoor er regelmatig geen vervangers beschikbaar zijn. In deze gevallen proberen we de leerlingen intern op te vangen door een leraarondersteuner of onderwijsassistent onder supervisie van een MT-lid de groep te laten draaien of door de groep te verdelen over de andere groepen.
Op het moment dat we merken dat hierdoor te veel onrust ontstaat in de school, zijn we genoodzaakt om een groep thuis te laten. Hierover wordt u minimaal één dag van tevoren geïnformeerd via Parro.
Het verlof van het personeel vindt in principe plaats tijdens de schoolvakanties. Leerkrachten die recht hebben op verlof, of wanneer er sprake is van afwezigheid in geval van ziekte of calamiteiten proberen we dit zoveel mogelijk met eigen personeel van Op de tump of uit de bovenschoolse invalpool te vervangen.
Als vervanging écht niet mogelijk is, wordt een groep incidenteel opgevangen door de onderwijsassistent, of verdeeld. Indien het organisatorisch niet haalbaar is de groep te vervangen kan optioneel besloten worden om een groep thuis te laten.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Terug naar boven