Geref School De Zaaier

Dorpsweg 117 8051 XT Hattem

Schoolfoto van Geref School De Zaaier

Het team

Toelichting van de school

Ons team bestaat uit 24 betrokken, enthousiaste onderwijsproffesionals die met hart en ziel het onderwijs vormgeven. Met elkaar proberen we onze visie en kernwaarden zo goed mogelijk vorm te geven en uit te dragen.

Naast onze vaste team, zijn we een opleidingsschool. Dit betekent dat we ieder jaar onze deuren openen voor stagiaires die met en van ons kunnen en mogen leren.

Verder hebben we een nauwe samenwerking met de buurtsportcoaches van JOGG die bijvoorbeeld voor de kleutergroepen wekelijks een beweegles verzorgen.
Daarnaast maken we via het cultuuraanbod in Hattem, gebruik van verschillende vakleerkrachten. 

Vakleerkrachten op deze school

Er zijn geen vakleerkrachten aanwezig op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

We hebben binnen Florion een vervangingscoördinator die alle vervanging regelt m.b.v. vaste invallers voor de scholen binnen Florion.  In deze tijd van personeelstekort hebben we alle vacatures weten te vervullen én beschikken we over  een vaste invalpool. Wel merken we dat in perioden van bijvoorbeeld een griepgolf of bijvoorbeeld Corona verschijnselen het lastig is om adequate vervanging te vinden. Tot nu toe lukt het echter nog steeds. De communicatie naar ouders over verlofregeling en vervanging van leerkrachten gaat via Parro

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Terug naar boven