Openbare Basisschool Het Noorderlicht

F Domela Nieuwenhuisstr 81 8862 WC Harlingen

  • Groep 1/2 b is lekker aan het genieten van de sneeuw in het Harlinger bos.
  • Groep 5/6 heeft een dag les gehad van juf Els. Zij geeft lessen over kunst. De tekeningen zijn prachtig geworden.
  • Leerlingen van groep 7 en 8 hebben vier gratis lessen gitaarspelen gehad. Een aantal van hen gaat door met lessen, zo leuk vinden ze het!
  • Groep 6 heeft een knikkerbaan gemaakt. Ze zijn er erg enthousiast mee bezig geweest. Dat was ook te zien aan het resultaat.
  • Groep 6 volgt een rots en water-training. Het is belangrijk voor jezelf te leren opkomen en weerstand te kunnen bieden bij o.a. pesten.

Leerlingtevredenheid

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Als resultaat komt er een rapportcijfer uit dat de leerlingen geven aan de school. Is het cijfer goed? Dan zit de school volgens de leerlingen op de goede weg. Is het cijfer laag? Dan kan de school onderzoeken wat er beter kan en voor het volgende jaar acties inplannen.

Tevredenheid
7,1
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Terug naar boven