Koningin Wilhelmina-School

Noordstraat 1 3371 SP Hardinxveld-Giessendam

Schoolfoto van Koningin Wilhelmina-School

Het team

Toelichting van de school

Het team op de Koningin Wilhelminaschool is een enthousiast en gemêleerd team, waarbij ieder zijn of haar kwaliteiten inzet ten behoeve van de school. Er werken circa 35 leerkrachten op de school. We gaan uit van het principe: maximaal 2 leerkrachten per groep. Ook werken er circa 12 onderwijsassistenten op de Koningin Wilhelminaschool. Deze collega's worden ingezet om leerlingen individueel of in kleine groepjes te begeleiden, zodat passend onderwijs voor onze leerlingen geboden kan worden. 

Vakleerkrachten op deze school

Er zijn geen vakleerkrachten aanwezig op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Als leerkrachten met verlof zijn, wordt dat zoveel mogelijk door de vaste duo-collega's opgevangen. Mocht dat niet onverhoopt niet mogelijk zijn, dan wordt gebruikt gemaakt van vaste (en voor de kinderen bekende) invalkrachten. 


Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Het onderwijs kan op verschillende manieren georganiseerd worden. De school kiest zelf hoe leerlingen worden gegroepeerd en wat de invulling is van de beschikbare onderwijstijd. Soms zijn er op de school extra middelen die helpen bij het organiseren van het onderwijs.

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen

Extra ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

Wij zijn een school waar het merendeel van de leerlingen extra aandacht krijgt van een onderwijsassistente. Zo kunnen we nog beter aansluiten bij de leerbehoeften van de leerling. De leerlingen krijgen bijvoorbeeld hulp voor taal, spelling of rekenen. Ook zijn er verrijkingsgroepjes en klusklassen. Zie voor nadere details ons Schoolondersteuningsplan.

Welke specialisten ondersteunen op deze school?

Terug naar boven