Merwedeschool voor Openbaar Basisonderwijs

Hobbemastraat 3 3372 XG Hardinxveld-Giessendam

Schoolfoto van Merwedeschool voor Openbaar Basisonderwijs

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Vakleerkrachten op deze school Toelichting

Hoe wordt vervanging geregeld?

Vervanging bij verlof

De Merwedeschool valt onder het stichtingsbestuur van OVO in Gorinchem. Op het moment dat er verlof nodig is van een leerkracht zal in eerste instantie gekeken worden of een duo partner of andere collega binnen de school dit verlof kan opvangen. Indien dit niet haalbaar is, kan de vervangingspool van OVO een uitkomst bieden voor de invulling van het verlof.

Mochten er geen collega's beschikbaar zijn,worden de leerlingen als het gaat om tijdelijk en kortdurend verlof verdeeld over de andere groepen van de school. Slechts in uitzonderlijke gevallen, worden de leerlingen naar huis gestuurd. Indien uw kind geen school heeft, krijgt hij / zij een briefje mee. Kinderen waarvan de ouders niet thuis zijn, worden op school opgevangen.

Met trots kan worden vermeld dat in schooljaar 2017-2018 en 2018-2019 geen enkele klas naar huis gestuurd is. Dit in tegenstelling tot verontrustende berichten in het nieuws.

 

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau) toelichting

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Terug naar boven