obs 't Vierspan, locatie De Woud

Kloosterpoort 3 1613 EV Grootebroek

  • Kloosterpoort 3
1613 EV Grootebroek
(0228)51 22 00
  • Korenmolenlaan 2
1611 XE Bovenkarspel
(0228) 51 26 65
  • De Bouw 60
1611 JH Bovenkarspel
(0228) 51 31 47

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

De laatste jaren zien we een trend dat het aantal deeltijd-leerkrachten is toegenomen. Dit betekent dat veel kinderen te maken krijgen met twee verschillende leerkrachten. 

Wanneer een leerkracht afwezig is vanwege ziekte proberen wij als eerste of de duo-leerkracht kans ziet om de groep die dag(en) te begeleiden. Lukt dit niet dan hebben we de volgende route om de kinderen toch onderwijs te kunnen bieden:

- Een vervang(st)er van buiten. Gelukkig heeft de school nog goede contacten met een aantal ex-collega's, die van tijd tot tijd in willen springen.

- Een oplossing zoeken binnen de school door te 'schuiven' met de inzet van medewerkers.

Alleen wanneer alle opties zijn uitgeput moeten we helaas de ouders laten weten dat we de kinderen die dag niet op kunnen vangen. Gelukkig is dit een zeer zeldzaam voorkomende situatie.  Wanneer dit onverwachte thuis moeten blijven van kinderen de ouders voor een lastige situatie stelt zullen wij uiteraard proberen met hen een oplossing te vinden.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Terug naar boven