De Driebond

Engelberterweg 38 9723 EM Groningen

Schoolfoto van De Driebond

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Wanneer een leerkracht ziek is, wordt er via de invalpool van Openbaar Onderwijs Groningen naar geschikte vervanging gezocht. Het is momenteel erg lastig om invallers te krijgen. Dit is een landelijk probleem, omdat er een tekort aan leerkrachten is ontstaan. We moeten daarom soms de keuze maken om groepen te verdelen. We willen heel graag voorkomen dat er een groep naar huis moet worden gestuurd. Mocht dit zich voordoen, dan worden ouders op de hoogte gesteld middels een spoedbericht op MijnSchool.  

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

We hebben voor dit onderdeel geen gegevens (ontvangen).

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Het onderwijs kan op verschillende manieren georganiseerd worden. De school kiest zelf hoe leerlingen worden gegroepeerd en wat de invulling is van de beschikbare onderwijstijd. Soms zijn er op de school extra middelen die helpen bij het organiseren van het onderwijs.

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen
  • Combinatiegroepen
  • Groepsdoorbrekende niveaugroepen

Terug naar boven