Ter Doest

Jacintastraat 1 4569 AP Graauw

Schoolfoto van Ter Doest

In het kort

Toelichting van de school

Ter Doest is een kleine brede school en onderdeel van de Tandem. Dat betekent dat wij samenwerken met de basisscholen Sint-Jozef in Nieuw-Namen en Sint-Bernardus in Clinge. Op deze manier kunnen wij met onze kleine school, met veel oog voor het individuele kind, ook de voordelen van een grote school aanbieden. Ieder kind is anders en heeft zijn eigen capaciteiten. Daar proberen wij als school zoveel mogelijk bij aan te sluiten. De hele Tandem werkt vanuit de waarden: vrijheid, plezier en vertrouwen.

Meer informatie over onze school kunt u op onze website vinden. Klik hier voor onze website.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
47
Landelijk gemiddelde
215

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven