OBS Het Groene Eiland

Oosthoef 3 2804 ST Gouda

  • Schoolfoto van OBS Het Groene Eiland
  • Schoolfoto van OBS Het Groene Eiland
  • Schoolfoto van OBS Het Groene Eiland
  • Schoolfoto van OBS Het Groene Eiland
  • Schoolfoto van OBS Het Groene Eiland

In het kort

Toelichting van de school

Beste bezoeker,

Deze schoolgids is bedoeld voor de ouders, verzorgers en andere betrokkenen bij onze school. In deze gids vindt u praktische informatie zoals de schooltijden, vakanties, studiedagen, schoolregels en opvang. Er wordt beschreven hoe wij het onderwijs organiseren en welke keuzes we daarin hebben gemaakt. Wat we belangrijk vinden en waarin we ons onderscheiden van andere basisscholen. We geven aan vanuit welke missie en visie onze school werkt en wat u van ons mag verwachten.

In de schoolgids leest u ook relevante informatie over de betrokkenheid van ouders bij de school en de andere manieren waarop we u informeren. Deze schoolgids is vastgesteld met instemming van de oudergeleding van de medezeggenschapsraad (MR). We wensen u veel leesplezier.

Maar wilt u echt onze school leren kennen, dan vragen wij u een afspraak te maken met Kirsten. Zij kan u dan alles vertellen over het reilen en zeilen van Het Groene Eiland. Ook zullen zij u een rondleiding geven en kunnen zij uw vragen beantwoorden.


U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 0182-530790 of via de mail info.hetgroeneeiland@stichtingklasse.nl

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
64
Landelijk gemiddelde
212

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven