Openbare Basisschool Prof. Dr. Kohnstamm

Reigerstraat 1 4461 RE Goes

  • Ook tijdens de pauzes kun je je eigen vaardigheden verder ontwikkelen.
  • Even bewegen!
  • Schoolfoto van Openbare Basisschool Prof. Dr. Kohnstamm
  • Rekenen door rond te lopen

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

Elk jaar is er een enquête onder de leerlingen van groep 6 t/m 8 van onze school.

De analyse van de resultaten worden gedeeld met ouders en leerlingenraad. In overleg met: het schoolteam de ouders van de mr en de leerlingen van de leerlingenraad bespreken we de resultaten en of er onderdelen zijn die extra aandacht of zorg behoeven. 

De enquête kunt u lezen. Het is voor school een handreiking en indicator om aan de slag te gaan of om te zorgen dat we de goede dingen borgen. Het is wel van belang om bij sommige vragen nadere uitleg te vragen hoe leerlingen die hebben gelezen. 

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

De tevredenheidsmeting wordt één keer per twee jaar afgenomen bij de leerlingen middels een vragenlijst in het LVS van IEP.
Één keer per twee jaar wordt de tevredenheidsmeting afgenomen middels Q-school van B&T. Deze is afgenomen in februari 2023.
De ouderenquête is door 36% van de ouders ingevuld. De leerlingenenquête is door 100% ingevuld en de medewerkers is door 75% van het team ingevuld.

De resultaten geven een indruk hoe ouders, leerlingen en medewerkers de school ervaren. De resultaten zijn erg waardevol en geven ons input voor zaken die we moeten bijstellen. 

Leerlingen beoordelen onze school met een 8,6 gemiddeld. Ouders geven een 7,7 gemiddeld. Medewerkers een 8,4.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven