Rehobothschool

Anjerstraat 2 4191 KZ Geldermalsen

Schoolfoto van Rehobothschool

Het team

Toelichting van de school

De Rehobothschool heeft een relatief jong en enthousiast team.

Nieuwe collega's komen doorgaans direct van de opleiding en worden begeleid door een collega. De aanwezigheid van parallelgroepen met collega's die intensief samenwerken is een waarborg voor continuïteit in ons onderwijs. Er is altijd een parallelcollega als 'maatje' in de buurt.

De vier meesters met groepsverantwoordelijkheid werken allemaal in de bovenbouw. Wij hechten veel waarde aan hun rol als identificatiefiguur voor de oudere leerlingen.

De gemiddelde fte is 0,6. Dat lijkt niet zoveel. Een aantal collega's combineren een baan van 0,4 fte met de zorg voor hun gezin. Er werken op onze school een aantal 'prachtige duo's', die door jarenlange samenwerking zeer goed op elkaar ingespeeld zijn.

Enkele r.t. leerkrachten hebben een kleine fte en begeleiden leerlingen in specifieke groepen, waarvoor zij deskundigheid hebben opgebouwd.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Onze school beschikt over een eigen bestand van zeer betrokken invalleerkrachten. Hiermee kunnen kort- en langdurende verloven vervangen worden. De invalleerkrachten werken meestal op één locatie en kennen de groepen inmiddels heel goed. Sommige invallers kunnen op beide locaties ingezet worden.

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Toelichting van de school

In de achterliggende jaren zijn leerkrachten met bevoegdheid voor bewegingsonderwijs ingezet voor groepen met een collega zonder deze bevoegdheid.
M.i.v. april 2018 wordt voor enkele groepen een externe vakleerkracht bewegingsonderwijs ingezet. Vanaf augustus 2018 geldt dit voor alle groepen met een leerkracht zonder deze specifieke bevoegdheid.

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen

Hoe wordt de tijd op school besteed?

Leerjaar 1 en 2

Bron

Leerjaar 3 t/m 8

Bron

Extra mogelijkheden op deze school

Terug naar boven