Basisschool Antonius

Antoniusstraat 10 5469 EW Erp

  • Schoolfoto van Basisschool Antonius
  • Schoolfoto van Basisschool Antonius
  • Schoolfoto van Basisschool Antonius
  • Schoolfoto van Basisschool Antonius

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Deze school gebruikt een eigen vragenlijst voor het onderzoek naar de tevredenheid van leerlingen. De resultaten download je hier.

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Ondanks het feit dat wij als team ons best doen de belangen van u en uw kind(eren) zo goed mogelijk te behartigen, is het mogelijk dat u met onduidelijkheden of met minder plezierige ervaringen zit betreffende de dagelijkse gang van zaken op school en deze graag wil bespreken. In zo’n geval kunt u zich met vragen en/of klachten rechtstreeks tot de persoon in kwestie. Wanneer u voor uw klacht bij de persoon in kwestie geen gehoor vindt, kunt u, in het kader van de klachtenregeling voor klachten terecht bij de (adjunct) directeur. Mocht u met de (adjunct) directeur er niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met de contactpersoon of de vertrouwenspersoon. Bij ons op school is dat Suzanne van den Tillaar. 

De externe vertrouwenspersoon voor Verdi onderwijs is Karen Hulsman-Sebastian, zij is gecertificeerd vertrouwenspersoon en aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV). Zij is te bereiken via karen@ks-advies.com of 06-30292487.Als het probleem niet is of wordt opgelost kan een klacht worden ingediend bij het bevoegd gezag of de klachtencommissie. Het bevoegd gezag heeft zijn scholen aangesloten bij de onafhankelijke Landelijke Klachtencommissie Onderwijs (LKC), Postadres: Stichting Onderwijsgeschillen, Postbus 85191, 3508 AD Utrecht, T: 030 - 280 95 90 E: info@onderwijsgeschillen.nl, W: www.onderwijsgeschillen.nl Op de samenstelling van de Commissie, de behandeling van klachten die worden voorgelegd aan de Commissie en de termijnen waaraan zij zich dient te houden is het Reglement van de LKC van toepassing. Dit reglement is te vinden op: https://onderwijsgeschillen.nl/commissie/landelijke-klachtencommissie-onderwijs-lkc/reglement.De gehele klachtenregeling is op elke school ter inzage aanwezig en staat op de website van Verdi.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven