Prins Maurits

Geessinkbrink 1 7544 CW Enschede

  • Schoolfoto van Prins Maurits
  • Schoolfoto van Prins Maurits
  • Schoolfoto van Prins Maurits
  • Schoolfoto van Prins Maurits
  • Schoolfoto van Prins Maurits

Het team

Toelichting van de school

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel.

Naast de vakleerkrachten Spel en beweging/bewegingsonderwijs en Wetenschap en Technologie beschikt onze school ook over een vakleerkracht Expressie.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Als één van de leerkrachten afwezig is, proberen we de vervanging zoveel mogelijk intern op te lossen. Als dat niet mogelijk is, wordt er een beroep gedaan op invalkrachten in dienst van de stichting. In principe worden leerlingen niet naar huis gestuurd. Alleen in uiterste gevallen gaan we hiertoe over. 

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Extra ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

In principe bieden wij ieder kind ondersteuning. Er zijn geen kinderen die van tevoren worden uitgesloten als leerling van onze school. Wij geven geen beeld van welke leerling wel of niet toelaatbaar zou zijn op onze school. De school kijkt altijd per individueel kind of de school de begeleiding kan bieden die het kind nodig heeft en waarop hij/zij recht heeft. Het belangrijkste hierbij is het welzijn van het kind. Wanneer zou blijken dat de school het kind niet de juiste begeleiding kan bieden, wordt samen met de ouders gezocht naar een passende plek waar het kind wel tot zijn recht zou kunnen komen.

Welke specialisten ondersteunen op deze school?

Kwaliteitszorg en schoolplan

Download het schoolplan

Aanbod voor het jonge kind

Het is mogelijk dat de school extra aanbod organiseert voor het jonge kind. Die extra aandacht is bijvoorbeeld beschikbaar in samenwerking met de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf of in de groepen 1 en 2 van de basisschool. Het doel is om te zorgen voor een goede start op de basisschool.

Terug naar boven