Enschedese Schoolvereniging

Tichelweg 7 7523 AL Enschede

Schoolfoto van Enschedese Schoolvereniging

In het kort

Toelichting van de school

De leerlingen, medewerkers, het schoolgebouw en de omgeving: samen vormen ze de school. Daarom is deze school uniek. Hoe de dynamiek en de sfeer op school zijn, dat kan alleen de school je vertellen. Met hĂșn verhaal bij hun eigen cijfers en bij cijfers van bijvoorbeeld DUO en de Inspectie van het Onderwijs. Kortom, je krijgt een betrouwbaar beeld van de school en van wat de school doet aan goed onderwijs.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Onze leerlingen

De ESV is een middelgrote school met rond de 220 leerlingen verdeeld over 9 groepen: twee instroomgroepen 1A en 1B en vervolgens de groepen 2 tot en met 8. De school heeft een stabiel aantal leerlingen over de jaren heen. Dat vinden we prettig omdat het de school kleinschalig houdt en het geeft een prettige rustige sfeer. 

De meeste van onze leerlingen wonen in Enschede, met name in de wijken in het noorden van de stad. Enkele leerlingen komen uit plaatsen rondom Enschede.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
211
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven