Openbare basisschool De Esdoorn

Chopinstraat 3 6661 CZ Elst (Gelderland)

  • Schoolfoto van Openbare basisschool De Esdoorn
  • Schoolfoto van Openbare basisschool De Esdoorn
  • Schoolfoto van Openbare basisschool De Esdoorn
  • Schoolfoto van Openbare basisschool De Esdoorn
  • Schoolfoto van Openbare basisschool De Esdoorn

In het kort

Toelichting van de school

Onze school maakt onderdeel uit van de stichting Wonderwijs. Wonderwijs is een professionele organisatie voor primair onderwijs.
Algemene informatie over Wonderwijs en alle scholen van Wonderwijs is te lezen op de website van Wonderwijs: www.wonderwijs.nl.

Dit SchoolVenster biedt u inzicht in de resultaten van OBS De Esdoorn. De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie en de school. Waar nodig geeft de school een toelichting bij de cijfers en feiten. Zo biedt dit SchoolVenster u betrouwbare en genuanceerde informatie over de schoolprestaties.

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • IPC vaardigheden
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Betekenisvol leren
  • Veilige leer- en leefomgeving
  • Inclusief onderwijs

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

De hier vermelde gegevens spreken voor zich. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de school via esdoorn@wonderwijs.nl of telefonisch via 0481-371349.
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
333
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Sociale veiligheid op deze school

Goed leren kan alleen als een kind zich veilig voelt op school, als het zichzelf kan zijn. Scholen hebben daarom regels, plannen en programma’s om het gevoel van veiligheid te vergroten. Zo wordt de veiligheid van een leerling, een klas of de hele school in de gaten gehouden. Wat de school doet en hoe de omgeving en ouders hierbij worden betrokken, dat kan alleen de school je vertellen.

Terug naar boven