RK BS Sunte Werfert

Kostverloren 14 6661 DZ Elst (Gelderland)

Schoolfoto van RK BS Sunte Werfert

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Vakleerkrachten op deze school

Er zijn geen vakleerkrachten aanwezig op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Wanneer een leerkracht ziek is, wordt deze vervangen door een ervaren leerkracht uit de invalpool.

Hiervan worden ouders/verzorgers altijd op de hoogte gebracht.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Aanbod voor het jonge kind

Toelichting van de school

Kinderdagopvang De Kikkerkoning vormt samen met basisschool Sunte Werfert en Peuterspeelzaal Overbetuwe Kindcentrum Sunte Werfert. Al vanaf twee maanden oud is uw baby welkom in ons Kindcentrum: een ‘tweede thuis’ waar kinderen en ouders zich welkom voelen. En waar onze leidsters de volle verantwoordelijkheid nemen om bij te dragen aan een fijne en bijzondere kindertijd voor ieder kind. 

’t Clubhuis is een peuteropvang, kinderopvang en BSO in één. Een unieke plek bij Kindcentrum Sunte Werfert in Elst. Waar kinderen van 2 t/m 12 jaar elkaar ontmoeten en kunnen spelen. En waar broertjes en zusjes samen terecht kunnen. Een ideale mix voor ouders die opvang op maat zoeken. Kleinschalig en vertrouwd’t Clubhuis is kleinschalig. Bij ons wordt ieder kind gezien en gehoord. Kinderen krijgen de kans om in een vertrouwde en uitdagende omgeving hun talenten te ontdekken. Ze denken bijvoorbeeld zelf mee over de plannen voor de dag. Ruimte voor ontwikkelingDe groepsruimte van ’t Clubhuis is gevestigd naast de gezellige kinderkeuken. Daarnaast gebruiken we alle ruimte die Kindcentrum Sunte Werfert biedt, binnen én buiten. Denk aan de gezamenlijke speel-/gymzaal, de grote aula, de bibliotheek en de kinderkeuken. Maar denk ook aan het schoolplein, waar we spelen met zand en water, en aan de wijdere omgeving, waar we samen de natuur ontdekken. Activiteiten en talentenMet spel en activiteiten, een knuffel en ontspanning maken we van iedere dag een fijne dag. Ook voor de oudste kinderen biedt ’t Clubhuis genoeg uitdaging om een dag met vriendjes en vriendinnetjes door te brengen.We lezen een boekje, of bakken de lekkerste taarten. Rijden op onze Oxboards of spelen spellen als Wie is de Mol en Expeditie Robinson. We ontdekken nieuwe talenten. Maken muziek met echte of zelfgemaakte instrumenten. Bouwen kunstwerken met lijmpistolen. Ontwerpen een eigen stripboek. Of maken onze eigen make-up. Verlengde peuteropvangGaat uw kind in de ochtend naar de peuterspeelzaal, en heeft u behoefte aan langere opvangdagen? Of is uw kind toe aan extra uitdaging? Kom dan eens langs bij ’t Clubhuis. Iedere maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag is uw kind welkom om na de peuteropvang van SPO aan te sluiten bij ‘t Clubhuis. U kiest zelf of uw kind tot 14.30 of tot 18.00 uur blijft. BSO - buitenschoolse opvangKinderen van de basisschool binnen Kindcentrum Sunte Werfert zijn iedere maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd welkom in ’t Clubhuis. Opvang tijdens schoolvakantiesBij ’t Clubhuis is uw kind 52 weken per jaar welkom – ook in de schoolvakanties. Tijdens schoolvakanties en studiedagen is ’t Clubhuis de hele dag geopend. U kiest zelf of uw kind 6, 9 of 12 vakantieweken komt. 

Terug naar boven