Basisschool de Boswaid

Guyotte v IJsselsteinln 34 1934 GN Egmond aan den Hoef

Schoolfoto van Basisschool de Boswaid

In het kort

Toelichting van de school

Goed onderwijs, kleine groepen, zorg op maat, veilig, persoonlijk, warm… Allemaal begrippen die van toepassing zijn op De Boswaid. Elk kind is uniek en heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en talenten. Dat koesteren en stimuleren wij. Wij geven uw kind de aandacht die het verdient en nodig heeft, zodat hij/zij zich optimaal kan ontwikkelen.

Prettig aan onze school is bovendien dat alle leerlingen elkaar kennen en helpen. Dat zorgt voor een fijne sfeer en komt uiteindelijk het leren ten goede. Natuurlijk vindt u op dit Schoolvenster veel informatie over De Boswaid. Liever nog vertellen wij u persoonlijk over onze doelen en aanpak en leiden wij u rond op onze school. De keuze voor een school wordt uiteindelijk vooral bepaald door een gevoel. Dat begrijpen wij als geen ander. Kom dus gerust eens ‘sfeer proeven’ en kennismaken! U en uw kind zijn van harte welkom.

De Boswaid maakt onderdeel uit van de ISOB. De ISOB-scholen staan garant voor kwalitatief hoogwaardig openbaar basisonderwijs. Iedere leerling kan zich in een veilige en uitdagen de leeromgeving veelzijdig ontwikkelen. www.isob.net

U ziet op dit moment nog maar een deel van de informatie. Dit overzicht wordt de komende maanden verder uitgebreid. Medio 2015 is het SchoolVenster compleet.

Gun uw kind een leerzame en fijne tijd op De Boswaid!

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • kleine klassen
  • samenwerken met elkaar
  • fijne sfeer
  • veilig schoolklimaat
  • grote ouderbetrokkenheid

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

De school is de laatste jaren is iets gegroeid. De school staat goed bekend en mede hierdoor weten steeds meer ouders De Boswaid te vinden.
Weergave

Leerlingen
65
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school? Toelichting

Bron

Terug naar boven