De Zuiderpoort

Kerkweg 19 6717 EX Ede

Schoolfoto van De Zuiderpoort

In het kort

Toelichting van de school

De Zuiderpoort is een veilige en warme school die uw kinder(en) gelukkig wil zien. Alle kinderen voelen zich verbonden met hun groep. Ze weten dat ze erbij horen en mee mogen doen. Wij laten kinderen ontdekken waar ze goed in zijn en wat hen gelukkig maakt. Ze krijgen in alle groepen gelukslessen. Een belangrijke les in geluk is dat jij jouw geluk aan anderen kunt doorgeven.

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • GELUK
  • VERWONDERING
  • VERBONDEN
  • BETROKKEN
  • VERANTWOORDELIJKHEID

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Onze school is een openbare basisschool gelegen in de wijk Ede Zuid. Ieder kind is welkom, ongeacht geloof en geloofsovertuiging. Een veilige en warme school die alle kinderen gelukkig wil zien.

Kinderen krijgen op De Zuiderpoort kwalitatief goed onderwijs gericht op ontwikkeling, talenten en eigenheid in een veilige omgeving. Kinderen die De Zuiderpoort verlaten zijn zelfbewust en klaar voor het vervolgonderwijs. Ze kennen hun eigen kracht en kunnen “op weg naar de toekomst in een wereld die steeds in beweging is”.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
54
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Toelichting van de school

De leerkracht eet met de kinderen tussen de middag in de klas met de kinderen.Voor de overblijf zijn er ook vrijwilligers werkzaam bij De Zuiderpoort.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Sociale veiligheid op deze school

Goed leren kan alleen als een kind zich veilig voelt op school, als het zichzelf kan zijn. Scholen hebben daarom regels, plannen en programma’s om het gevoel van veiligheid te vergroten. Zo wordt de veiligheid van een leerling, een klas of de hele school in de gaten gehouden. Wat de school doet en hoe de omgeving en ouders hierbij worden betrokken, dat kan alleen de school je vertellen.

Terug naar boven