CBS Het Talent

Achterdijkshoorn 9 2635 MK Den Hoorn (Zuid-Holland)

Schoolfoto van CBS Het Talent

In het kort

Toelichting van de school

De leerlingen, medewerkers, het schoolgebouw en de omgeving: samen vormen ze de school. Daarom is deze school uniek. Hoe de dynamiek en de sfeer op school zijn, dat kan alleen de school je vertellen. Met hún verhaal bij hun eigen cijfers en bij cijfers van bijvoorbeeld DUO en de Inspectie van het Onderwijs. Kortom, je krijgt een betrouwbaar beeld van de school en van wat de school doet aan goed onderwijs.

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Kanjertraining
  • In beweging
  • Vertrouwen
  • Geloof
  • Veiligheid

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Het Talent is gevestigd in een nieuwbouwwijk van Den Hoorn. Het leerlingaantal is op dit moment stabiel. Voor komend schooljaar hebben we nog enkele plekken beschikbaar voor kinderen in bijna alle groepen. Wilt u hier meer over weten kunt u contact opnemen met de directeur via directie.talent@scodelft.nl. Kinderen woonachtig in Den Hoorn hebben voorrang boven kinderen die buiten Den Hoorn wonen. Op de website van de school, www.cbshettalentdenhoorn.nl, kunt u meer informatie lezen over het toelatingsbeleid van de school.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
288
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Sociale veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Meldcode
Per 1 januari 2012 is een meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld op elke school verplicht. De meldcode is een stappenplan dat tot doel heeft om kindermishandeling of huiselijk geweld vroegtijdig te signaleren. Het stappenplan beschrijft hoe te handelen bij vermoedens van kindermishandeling of huiselijk geweld. Ook onze school hanteert een meldcode. De intern begeleider is opgeleid tot aandachtsfunctionaris en zijn daarmee bekwaam om de meldcode toe te passen.

Schoolveiligheidsbeleid

De veiligheid van kinderen, ouders en medewerkers is een belangrijk punt binnen de scholen van SCO Delft e.o.. Alle scholen werken volgens het schoolveiligheidsbeleid. Hierin staat hoe de sociale en fysieke veiligheid georganiseerd is. Het schoolveiligheidsbeleid is te vinden op de website van SCO Delft.

Protocol Schorsing en verwijdering

Bij ernstig grensoverschrijdend gedrag hanteren wij het Protocol schorsing en verwijdering. Hierin staat beschreven wat wij verstaan onder ernstig grensoverschrijdend gedrag, welke stappen we volgen en welke maatregelen we hanteren. Dit protocol is te vinden op de website van SCO Delft.

Terug naar boven