Basisschool Archipel

Atjehstraat 31 2585 VG Den Haag

Schoolfoto van Basisschool Archipel

Het team

Toelichting van de school

De groepsleerkrachten vormen de basis van onze school en zijn het visitekaartje van de Archipel. Uw kind(eren) zullen het meest te maken hebben met "hun" juf of meester. We besteden veel aandacht aan een goede nascholing en begeleiding van de collega’s.

De interne begeleider zorgt ervoor dat de leerlingzorg goed is geregeld. We zijn daar trots op.

De directie vervult een centrale rol binnen de school. Uiteindelijk heeft de directie de eindverantwoordelijkheid voor alles wat er op school gebeurt. Wij vinden het echter belangrijk dat alle teamleden verantwoordelijkheden dragen voor het totale schoolgebeuren. Op die manier weten we ons allemaal verbonden met onze school en nemen we daar ook de verantwoordelijkheid voor.

De school kent verder vakleerkrachten voor bewegingsonderwijs en de muzikale vorming.

Het duidelijke schoolconcept zorgt ervoor dat we als team allen op dezelfde wijze enthousiast werken aan een goede en veilige school voor uw kind. De school kent in haar gehele bestaan een laag ziekteverzuim. Een sterke binding met de school, teamgevoel, de prettige open sfeer voor ons als collega's, de kinderen en de ouders zorgen ervoor dat het prettig werken is op de Archipel.

Vakleerkrachten op deze school

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Toelichting van de school

Op OBS Archipel is er een plusklas die 2 ochtenden in de week bij elkaar komt. Deze klas wordt begeleid door de meerbegaafdencoördinator. Wanneer kinderen aan een aantal criteria voldoen, komen zij in aanmerking voor een plek in de plusklas.

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen

Hoe wordt de tijd op school besteed?

Leerjaar 1 en 2

Bron

Leerjaar 3 t/m 8

Bron

Extra ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

Kinderen met dyslexie. Meer- en hoogbegaafdekinderen. Kinderen met een disharmonischprofiel. Kinderen met lichte vorm van gedragsstoornis.

Welke specialisten ondersteunen op deze school?

Terug naar boven