Erasmusschool

Ambachtsgaarde 1 2542 ED Den Haag

Schoolfoto van Erasmusschool

Het team

Toelichting van de school

OBS Erasmus streeft naar een harmonische ontplooiing van de cognitieve, sociale, creatieve en motorische vaardigheden van haar leerlingen.

Alle kinderen van Obs Erasmus krijgen extra lessen in Kunst, Dans, Techniek, Natuur, Koken, Sport en Spel en Muziek. Tijdens deze lessen zorgen vakleerkrachten voor lessen binnen hun vakgebied en voor het vergroten van de woordenschat van de leerlingen. De lessen hebben verder tot doel de leerlingen in aanraking te laten komen met culturele vakken en zo mogelijk ook talenten van leerlingen te ontdekken en te ontwikkelen. Zo zijn er meerdere keren per jaar danspresentaties en muzikale optredens op school waarbij ouders welkom zijn. Deze lessen worden gegeven door medewerkers die een pedagogische achtergrond hebben en geschoold zijn op hun vakgebied. Graag laten wij u kennis maken met de activiteiten tijdens een van de presentaties op de school. U bent altijd welkom om te komen kijken.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Als een leerkracht door ziekte of verlof afwezig is, wordt er door de directie alles aan gedaan om deze leraar te vervangen. Wanneer dat niet lukt, gaan we de groep verdelen of samenvoegen. Helaas zorgt het lerarentekort ervoor dat in het uiterste geval kinderen naar huis worden gestuurd.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Terug naar boven