Ollie B Bommel

Nassaustraat 22 3258 AR Den Bommel

  • Het eerste half uur van de dag lezen de kinderen zelf in hun leesboek of lezen ze voor aan andere kinderen; een gezellig moment!
  • De instructie wordt gegeven aan de hand van het EDI model; stap voor stap worden de kinderen begeleid naar het zelfstandig werken in Snappet
  • In de weektaak staan ook keuzetaken opgenomen. Na de verplichte taken kunnen de kinderen kiezen voor smartgames, gezelschapsspellen, kapla.
  • Tijdens het buitenspelen bewegen de kinderen veel, verzinnen de kinderen zelf activiteiten en spelen ze gezellig samen!
  • Met de methode Faqta leren de kinderen op een hele leuke manier veel over de wereld om zich heen!

Leerlingtevredenheid

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Als resultaat komt er een rapportcijfer uit dat de leerlingen geven aan de school. Is het cijfer goed? Dan zit de school volgens de leerlingen op de goede weg. Is het cijfer laag? Dan kan de school onderzoeken wat er beter kan en voor het volgende jaar acties inplannen.

Tevredenheid
8,3
Vergelijkbare scholen
8,1

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

In de samenwerking en afstemming met ouders is het belangrijk om te weten of ouders tevreden zijn. Tijdens bijvoorbeeld een ouderavond kan de school een vragenlijst mailen, die ouders direct invullen. De vragen gaan over de communicatie met ouders, maar ook over de sfeer op school en het onderwijsproces. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen.

Tevredenheid
8,3
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven