Max Havelaar Kindcentrum

Voorstraat 30 2611 JR Delft

  • Dit is de ingang voor de buitenschoolse opvang en de voorschoolse opvang
  • Een sfeerimpressie
  • Schoolfoto van Max Havelaar Kindcentrum
  • De huiselijke sfeer van onze kinderopvang.
  • Voor de afdeling onderwijs gebruiken wij de ingang aan de Drie Akersstraat 4.

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

De school is bijzonder verheugd dat de inzet van de afgelopen 10 jaar op het gebied van de sociale veiligheid resulteert in een score van 8.0

Het geeft aan dat we de juiste beslissingen hebben genomen ( Orka training en methode KIJK!) en dat de samenwerking tussen ouders, leerlingen en medewerkers op zo'n manier geregeld is dat we samen verantwoordelijk zijn voor de veiligheid  van de kinderen. We zijn echter nog niet tevreden met dit resultaat. In ons pedagogisch plan staat dat alle leerlingen op het Max Havelaar Kindcentrum zich veilig en vertrouwd moeten kunnen voelen. Bij de analyse van de gegevens zien wij nog verbeterpunten. De resultaten zijn besproken in het zorgteam en tijdens een beleidsvergadering met alle medewerkers. We gaan met elkaar op zoek naar wat we nog verder kunnen verbeteren. Ook zullen we de ouders oproepen om stil te blijven staan bij de vraag wat nog verder verbeterd kan worden.

Tevredenheid
8,1
Vergelijkbare scholen
8,2

Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Deze school gebruikt een eigen vragenlijst voor het onderzoek naar de tevredenheid van leerlingen. De resultaten download je hier.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven