Octantschool Triangel

Florijnstraat 7 2645 HH Delfgauw

  • Op het groende schoolplein is het fijn spelen en ontspannen voor onze leerlingen
  • Samen ontdekken en leren in de huishoek in de groepen 1-2
  • Ons onderwijs: op maat, passend bij de ondersteuningsbehoefte van onze leerlingen.
  • Op Octantschool Triangel is van en met elkaar leren een dagelijkse bezigheid.
  • Leerlingen zijn betrokken bij het onderwijsproces en presenteren hun werk aan hun klasgenoten.

In het kort

Toelichting van de school

Van harte welkom bij Octantschool Triangel. Triangel is een open christelijke basisschool in de wijk Emerald. We zijn de oudste basisschool van Delfgauw, maar gaan altijd met onze tijd mee. Ons onderwijs is ingericht naar de behoeften van de moderne tijd en speelt in op de behoeften van onze leerlingen. Op Triangel ondersteunen we ieder kind en houden daarbij rekening met de verschillen tussen kinderen. Ons onderwijs draagt bij aan het geluk, plezier en welbevinden van de kinderen nu en later. Dat bereiken we door invulling te geven aan onze gezamenlijke Octant kernwaarden: zelfbewustzijn, ontdekkend leren en duurzaam samen.

Triangel is een KiVa school: samen maken we er een fijne school van. Ieder kind is welkom op Triangel. We nodigen u van harte uit voor een kennismaking. Marjolein Brouwer of Mischa Slikkerveer, onze directeur en adjunct directeur, heten u van harte welkom tijdens de kennismaking. Ze geven u tevens een rondleiding, zodat u sfeer kunt proeven in de verschillende groepen. 

Neemt u gerust contact met ons op.

  • 015-2562963
  • m.brouwer@octant.nl
  • m.slikkerveer@octant.nl

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Christelijk geloof
  • Zelfbewust
  • Ontdekkend leren
  • Duurzaam samen
  • Samen

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
288
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Sociale veiligheid op deze school

Goed leren kan alleen als een kind zich veilig voelt op school, als het zichzelf kan zijn. Scholen hebben daarom regels, plannen en programma’s om het gevoel van veiligheid te vergroten. Zo wordt de veiligheid van een leerling, een klas of de hele school in de gaten gehouden. Wat de school doet en hoe de omgeving en ouders hierbij worden betrokken, dat kan alleen de school je vertellen.

Terug naar boven